Kolmas jakso on päättymässä, ja viimeiset kokeet ovat nyt ohitse. Toivottavasti kokeet menivät hyvin, eikä tulevassa jaksotodistuksessa näy nelosia. Kokeiden jälkeen on aika rentoutua, ja eihän siihen hiihtoloman alkuunkaan nyt niin kovin pitkä aika ole ;)

Uutisia:

Koulumaailmassa hämmennystä on aiheuttanut tyttöjen uusi liikunnanopettaja. Vanha opettaja, aina niin ihana M, lähti matkoille, ja kertoi oppilaille vain salaperäisesti olevansa poissa "6-12kuukautta". Uusi opettaja K, on ilmeisesti iha ok tapaus, itse en ole häneen vielä päässyt tutustumaan. Muistakaa että jos M opetti teille Terveystietoa, on K nyt uusi openne !

15.päivä järjestettävä liikuntapäivä on myös puhuttanut oppilaita. Tähän asti lajit on pidetty salassa, mutta luultavasti viimeistään huomenna saamme kuulla mitä liikuntaa pääsemme harjoittamaan.

Kaikkihan me tiedämme sen fruittarijengin, joka koostuu lähinnä kahdeksasluokkalaisista pojista. Eräs joukosta on järkyttänyt hänen ihailijoitaan rajusti, koska meni värjäämään hiukset. Ennen täysin blondina tunnettu kiharapää meni ja värjäsi hiuksensa tummanruskeiksi ! Oh my.

Nähty:

S poistumassa koulun alueelta pyörällään, erittäin suivaantuneen näköisenä.

"Ihkudaa" rokkareina virallisesti tunnetut M ja L on nähty tupakkapaikoilla, jossa heille kävi varsin köpelösti. Aina niin ihana opettaja T ajoi heidät pois, luultavasti jälki-istunto lappujen kanssa.

N ja R nähty varsin intiimeissä touhuissa välituntikatoksen alla, välitunnilla. Oh my.

Heippahei, näkyillään huomenna ! (tai sitten ei)

<3pinkcat